Ht. Koenigsbourg - Alsace, France -  Copyright  1999 Christian Luijten
Medieval
De Guardians van Medieval

Wie zijn de Guardians, wat doen ze als ze eens niet ingelogd zijn in Medieval en hoe zijn ze Guardian geworden. Laten we beginnen met de ArchGuardian

Galahad

Geboren en getogen in Breda, daar vrolijk door het VWO gefietst, een half jaartje Australië onveilig gemaakt en neergestreken in Tilburg om daar 'even' international business (op de universiteit) te doen.. helaas is de tijd van niks meer doen en toch alles halen voorbij.. ook ik moet er nu aan geloven en bijna niks doen.. arme ik ;).

Maar goed, ik ben hier vanaf het begin guardian, mede-oprichter en een beetje de denktank wat betreft thema en vernieuwingen. Helaas heb ik wat minder tijd om me er echt voor in te spannen, maar ik doe wat ik kan. Ik begon als bescheiden co-arch en heb na ongeveer een jaar de rol van arch overgenomen, mede omdat ik er de boel meestal wel bij elkaar kan houden :).

Mijn leventje bestaat uit studeren, veel slapen als ik de kans krijg, wat sporten op zijn tijd, lezen, tekenen, films kijken, zoveel mogelijk muziek verzamelen.. zoveel mogelijk verschillende dingen organiseren en uitvoeren (zoals naar Praag liften), wat gedichten of verhaaltjes schrijven op zijn tijd enumm.. af en toe ook nog wat computeren als mijn schema het toelaat ;).

(Verder heeft Galahad ook problemen met het typen van tekstjes zonder smileys, Miðrandír)

Roddy

Escanor

Ik ben geboren op 17 september 1983 in Den Haag. De eerste 18 jaar van mijn leven heb ik daar ook gewoond. Na zes jaar op het Sorghvliet te hebben gezeten, slaagde ik in 2001 voor mijn eindexamen. Allereerst was ik van plan om Bedrijfskunde in Maastricht te gaan studeren. Nadat ik echter voor die studie werd uitgeloot, besloot ik Rechten te gaan studeren in Leiden. Dat bevalt heel erg goed en sinds mei 2002 ben ik ook in Leiden gaan wonen. Ik zit bij de studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus waar ik veel ben te vinden op Maandag en Vrijdag. In mijn vrije tijd hang ik veel rond met m'n vrienden en huisgenoten en de rest van de tijd besteed ik aan Medieval, aan een beetje sport (hardlopen, zaalvoetbal), wat rammen op m'n electrische piano en in noodgevallen mijn studie.

Ik ben in Medieval terecht gekomen omdat ik DarkShadow, Galahad en Miðrandír al kende via ICQ voordat Medieval bestond. Samen hebben we Medieval opgericht. Sinds het eerste begin heb ik dus altijd in Medieval gezeten, waar ik behalve Guardian ook nog een tijdje burger en helper ben geweest.

Miðrandír

Geboren op 14 juli 1982 te Breda en woon inmiddels in Eindhoven op kamers. Hier studeer ik Technische Informatica aan de Technische Universiteit. Verdere interesses naast het hele computergebeuren zijn badminton, astronomie en hangen in het park met vrienden. Het laatste schijnt goed te combineren te zijn met het tweede, vooral in de zomer met een heldere avond en een goeie fles wijn of andere al dan niet ethanolbevattende vloeistoffen.

Guardian, tsja, dat is me een beetje in de schoot geworpen als een van de eerste vier. The Ancient had vrij weinig keus toen. Nee, maar nu even serieus. We kwamen gewoon met de vier eerste Guardians op het idee om ook eens een MOO te beginnen, dat was op 2 april 1999 en sindsdien ben ik mee aan het bouwen. Ik heb er tot nu toe veel van geleerd en doe het nu wat rustiger aan. Momenteel beheer ik de server en schaaf af en toe nog wat van mijn verbjes bij, verder onderhoud ik de website.

DarkShadow

Peeg

Ook wel bekend als Daniel Overdevest. Geboren op 29 december 1984 in Delft. Ik ben als laatste toegetreden tot de guardianfamilie, door zich vooral uit te sloven in programmeerwerk. Door het bouwen van een MSN client waren de andere Guardians zo om. Daarnaast heeft het omkoopschandaal er aan bijgedragen waarom ik nu Guardian ben. Het fabel over het omkopen van DarkShadow met een McKroket is waar!

Ik heb ervaring op kunnen doen door het helpen opzetten van verschillende, inmiddels gestorven, MOOs. Bij de volgende MOOs ben ik Wizard geweest: Nirwana, MusicWorld, PijnackerMOO en B&AMOO. En nu zeer trotse Guardian binnen Medieval. Ik heb inmiddels een groot deel van mijn werkzaamheden neergelegd. Maar zal me nog altijd bemoeien met Medieval en een oogje in het zeil houden.

Copyright © 1999-2018 Medieval