Ht. Koenigsbourg - Alsace, France -  Copyright © 1999 Christian Luijten
Medieval
Het Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur van Medieval helpt de Guardians bij het besturen van de MOO op alle fronten. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de Landheren (infrahelpers). Het Dagelijks Bestuur wisselt ieder halfjaar en wordt gekozen door de Burgers. De leden stellen zichzelf aan je voor:

Jacinta

Frikkeboom

Oscar

Little John

Voormalige bestuursleden

Satijne

Mehhlo, ik ben Satijne, ook wel eens Carolien genoemd en zit nu al ruim 3 jaar in Medieval. In Oktober werd ik 18 en voordat ik in het Dagelijks Bestuur zat was ik Priester (een vroegere functie in de MOO). Ik ben door een vriendin Medieval binnen-gegooid (zij is overigens al een paar jaar recycled) en ik bleef maar rondhangen dus heb het maar geaccepteerd als een groot deel van mijn sociale leven. In het Dagelijks Bestuur zorg ik voor de interne zaken zoals vergaderingen beleggen en leiden en interne problemen oplossen (gelukkig heb ik dat nog niet hoeven doen), verder doe ik ook mee aan algemene zaken. Buiten Medieval ben ik op dit moment niet bezig met een studie. Ik heb vorig jaar mijn school afgerond in Schotland (op hetzelfde niveau als hier VWO is) en ga waarschijnlijk volgend jaar of dieren-geneeskunde of 'zoŲlogie' studeren. Momenteel werk ik bij Pathť Scheveningen. Ik ben best wel bekend als een blatende, kleurrijke, 'gezellige' (dikke ;P), gekke Schot/allochtoon.

Follicon

Ik ben geboren in 1983 in Den Haag. Na de HAVO succesvol afgerond te hebben, heb ik 1 jaar Management, Economie en Recht gedaan aan de Haagse Hogeschool. Op dit moment werk ik bij het Ministerie van FinanciŽn, als ondersteuning van de directeur-generaal en het management-team van de Belastingdienst. Ik ben in 2000 in Medieval gekomen omdat een aantal kennissen (met name Frikkeboom) daar ook al 'in' zaten en ik er wel benieuwd naar was.

In het Dagelijks Bestuur vervul ik een soort secretaris-rol. Maak notulen en het maandelijks verslag van verrichte taken. Na besluiten binnen het bestuur bericht ik de Burgers hierover. Naast het Dagelijks Bestuur hou ik me bezig met de Medieval Top40 en de Medieval-vakantie. Tevens beheer ik de Medieval-rekening samen met DarkShadow en Galahad.

3ounCey

In 1983 ben ik in het ziekenhuis in Delft geboren. Ik woon al mijn hele leven in Pijnacker. Ik had VWO-advies, ben na 3 jaar VWO naar de HAVO gegaan met 4 tekorten, en heb daar uiteindelijk met weinig moeite (behalve het leren voor het herexamen) mijn HAVO-diploma behaald. Vervolgens ben ik naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam gegaan voor een opleiding Multimedia Vormgeven, waar ik toen na een half jaar maar mee ben gestopt omdat ik al te ver achterliep om nog in te kunnen halen. Daarna ben ik een jaar werkeloos geweest, tot op het einde van het jaar ik bij Free Record Shop kwam te werken. Inmiddels heb ik ontslag genomen bij Free Record Shop en doe ik de opleiding Multimedia Vormgeven opnieuw. Ik ben in Medieval gekomen via mensen die ik in de Trucker leerde kennen (Opa, Bazziebas, Peeg)

In het Dagelijks Bestuur hou ik me bezig met de zogeheten newbies, de nieuwe en onervaren spelers in Medieval, waaraan alles uitgelegd moet worden en die zelden iets snel begrijpen. Ik heb een groot deel van de help-db gemaakt en ben bezig met de uitbreiding daarvan. Verder ben ik verantwoordelijk voor de meeste verbs die je tegenkomt op de kanalen (op de emotes na dan).

Frod Gheik

Ik ben 19 jaar en woon in Pijnacker, ik ben officieel student Diergeneeskunde maar ik heb dit jaar mijn laatste kans om een jaartje vrij te hebben gegrepen en ga dus volgend jaar weer verder. Ik kom regelmatig in de Truckeren daar ben ik ook een jaar geleden overgehaald om in Medieval te komen wat ik natuurlijk onmiddellijk deed aangezien het een gezellige groep is.

Bij mij moet je zijn voor je klachten (behalve die over het dagelijks bestuur zelf), als je je ergens grondig aan irriteert of beledigd door voelt kan je naar mij stappen, ik ben veel online dus ik kan je dus snel helpen

Sir Deejee

Hallo, ik ben Sir_DeeJee. Aan mijn naam kan je wel zien wat mijn grootste hobby is, juist, Medievallen. Naja dat is begonnen ergens in Augustus 2002 toen ik op een LAN-party was waar ook zo'n stoere Guardian genaamd Peeg aanwezig was. Hij haalde mij uiteindelijk over om gewoon eens te kijken. En naja het is me zoe goed bevallen dat ik hier nu dagelijks te vinden ben.

Ik ben in het Dagelijks Bestuur de opvolger van Guinevrre. Ik hou in de Moo de infra op orde. Dit houd in dat alles aan kamers en wegen etc. moet kloppen. Hiervoor zijn ook vier landheren aangesteld die mij hierbij helpen. Verder hou ik mij bezig met het helpen van NewBee's zodat zij makkelijk hun draai kunnen vinden. Hierbij geef ik hun dan een rondleiding door de Moo heen en laat ze zien waar ze evt. kunnen wonen. Mijn leermeesters zijn de Guardians. Zij weten alles.

Guinevere

Hoi ik ben Guinevere sommige mensen noemen me ook Coby, ben geboren op 12 september 1986 in Heemstede en verhuisde op mijn derde naar het prachtige dorp Pijnacker. Ik zit dit jaar in 5HAVO en ik hoop dus te slagen deze lente, waarna ik na een lange en ik hoop leuke en zonnige zomervakantie fris kan beginnen aan HBO-V (verpleegkunde) op de Haagse Hogeschool.

Sinds 29 maart 2001 ben ik dagelijks te vinden in Medieval. Hier ben ik terecht gekomen doordat ik heel erg nieuwsgierig ben en goed gelovig (was?). Eerst was ik net als de meeste een burger tot een jaar geleden toen werd ik landheer. Mijn taak was toen het bijhouden van de bestaande infra, het aansluiten van newbies en mensen met problemen op het infra gebied helpen. Na een tijdje werd landheer vervangen door landVROUWE en sinds kort zit ik dus in het dagelijks bestuur waar ik de taak van Infra-coordinator op mij heb genomen. Dit houd in dat ik nog steeds help met de infra en een bijgekomen taak is dat ik de landheren vertegenwoordig in het dagelijks bestuur en dus op kom voor hun belangen.

Goblin

Ik ben Tim van Dijen, 18 jaar en mijn belangrijkste taak is om het het Dagelijks Bestuur zo makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor moet ik af en toe eens wat programmeren op verzoek van de andere raadsleden. Verder hou ik me erg bezig met het helpen van nieuwe mensen, zodat ze niet meteen in het diepe gegooid worden zonder dat ze weten hoe ze moeten zwemmen. :P

Mystic Knight

Mijn naam is Mystic Knight, ik ben 17 jaar en woon in Wateringen. Mijn hobby's zijn Punniken en beat-mixen. Ik regel het IRL gebeuren zoals de meetings die (mede-) door het Dagelijks Bestuur georganiseerd worden. Ik kom vaak naar meetings en en weet dus vrij veel, als je (nieuw bent en) daar vragen over hebt kun je die altijd stellen. Als je vragen over andere zaken hebt ben ik ook altijd bereid die te beantwoorden, als ik het antwoord zelf niet weet, weet ik in ieder geval bij wie je wel moet zijn. Zo ik hoop dat je nu wat over me weet, als je het geen goed verhaaltje vind moet je het maar zeggen Joost:)

Copyright © 1999-2018 Medieval